Bildene mine

Favorittbilder: Jeg er med i Fokus fotoklubb i Kristiansand. Der har jeg lært mye om fotograferingen av dyktige og erfarne fotogtrafer. Spesielt gjennom å høre på konstruktive tilbakemeldinger på mine og andres bilder. Klikker du på favorittbildene mine, kommer det også fram litt info og noen tanker jeg har om dem. Det går også an å spille av hele bildeframvisningen ovenfor.

Skogstur på gamle stier i indre Agder: Disse bildene er fra en skogstur til Undalsheia i Kristiansand 10. august 2017. Du finner dem etter "favorittbildene.

Motlysbilder: Jeg er glad i motlysbilder. Spesielt når lyset skinner gjennom noe; f.eks. et kronblad. Eller lager "glorier" på mennesker. Det er fordi lys også gjør meg godt når det trenger gjennom huden og inn i sjelen min. Jeg er også fascinert av hvordan et motiv kan forandre seg når jeg får med både lys og mørk bakrunn i samme bilde. Det er slik i livet også: Det som skjer forandrer mening ut i fra den bakgrunnen hendelsene har. Slik sett kan vi også alltid endre fortiden vår ut i fra hvilket lys vi ser den i. 

Padletur i skjærgården i Søgne: 23 august 2018 var en fin dag i skjærgården for en tur med kajakken min. Og jeg tok mange bilder. Du finner dem sist i "albumet" nedenfor.